30 års erfaring med skaldyr fra Nordatlanten

Wecofish a/s er trods sine ganske få ansatte et verdensomspændende firma, der hvert år omsætter for et trecifret millionbeløb. Wecofish a/s, etableret af Henning Wegeberg i 1994, beskæftiger sig med køb og salg af skaldyr fanget i Nordatlanten ud for Canada, Grønland, Island og Norges kyster.

Henning Wegeberg har 30 års erfaring i handel med skaldyr på verdensmarkedet, hvor Wecofish a/s i dag har en solid og betydningsfuld position.

Gennem utallige besøg på Nordatlantiske trawlere, rejefabrikker og landingssteder har Wecofish a/s skabt sig et værdifuldt netværk og en indsigt, som gør, at firmaet til enhver tid kan levere kvalitetsprodukter til en konkurrencedygtig pris og inden for den ønskede tidsramme.

Wecofish A/S omsætter årligt ca. 4.000 tons skaldyr, heraf hovedparten kogte pillede rejer og rejer med skal af arten Pandalus Borealis. Cirka halvdelen af omsætningen går til hjemmemarkedet, primært industrikunder. Den anden halvdel afsættes på eksportmarkederne, hvor England og Skandinavien hører til de vigtigste aftagerlande.

Trawlere og rejefabrikkerne bliver til stadighed flittigt besøgt for at sikre en god og stabil kvalitet. Desuden deltager Henning Wegeberg selv i kvalitetskontrollen i samarbejde med laboranter hos Claus Sørensen, hvortil rejerne køres på lager via Århus havn, og senere pakkes f.eks. i kundernes egen emballage.

Wecofish a/s har, som det fremgår af ovenstående, et indgående kendskab til såvel markederne som produktererne, hvilket sikrer en høj kvalitet til en fornuftig pris. Firmaets størrelse og store fleksibilitet er samtidig en af årsagerne til Wecofish a/s succes.

 

 

 

 

Contact us

Wecofish a/s
Jernbanegade 75
DK-5500 Middelfart
Phone: +45 64 41 50 02
Fax: +45 64 41 58 50
E-mail: wecofish@wecofish.dk

Wecofish a/s